Тоалетна в градски условия.

Едно от най-неприятните неща, които може да се случи по врем на приятна разходка, е да те осени непреодолимо желание за облекчаване , независимо дали естеството ще е малко или голямо . Вероятността да се случи е доста висока, особено когато става въпрос за хора с по-чувствителна отделителна система. Това състояние е способно да помрачи цял един перфектно планиран следобед.Когато започнат първите признаци , започваме да изпитваме лека тревога, и с напиращо нетърпение, погледа ни обикаля с надеждата да се спре на някое приятно място , където всичко да свърши, и да се почувстваме отново доволни и облекчени, на ръба на почти съвършеното щастие.

За съжаление, в градски условия, особено ако сме срамежливи и задръстени, много трудно ще открием подходящото място, за да преминем спокойно от света на тревогата и напиращите излишни телесни вещества, в един нормален и приятен, хармоничен и много ведър свят.
За това в такива ситуации , най-близкото място където може да се намери така желаната утеха, е първото срещнато заведение. Обаче вероятността да бъдете допуснати в тази малка и свещена стаичка, която задължително трябва да присъства някъде из сградата, не е много висока, ако късмета ви е избрал да попаднете на коравосърдечен и недружелюбен персонал, които с наслада и задоволство предпочита да гледа как се гърчите и с неимоверни последни усиля успявате да възпрепятствате рефлексната употреба на отходните си телесни отвори.
И когато дойде отговора „ Миии в момента не работи”, започва напиращо желание да си бръкнете в гърлото и да се изкормите. Тогава единственото спасение , което Ви остава е да предложите пари, но дори и тогава не е гарантирано , че ще се доберете до заветното помещение, особено ако ясно личи, че самото заведение не е от многозвездните.
Ако момента все пак не е настъпил в своята кулминация , другия вариант е да се отправите към най – близкия огромен магазин, и когато успеете да намерите необходимите помещения, след няколко минути лутане, ако посещавате магазина за първи път, тези минути ще изглеждат като цяла вечност, особено ако пред вратата на малките стаички има кофа или надпис, от който се разбира, че за да влезете, ще трябва да прекарате още 20 минути в собствения си ад, в очакване почистването да приключи. Това е твърде много време в такава ситуация, и може да е фатално за дрехите, но поне ако решите да изчакате , в някои от случаите ще имате възможност да разберете каква степен на абсорбция и пропускливост притежават .
Винаги, най-сигурното решение за този проблем са всеизвестните големи вериги за бързо хранене, на тях може да се разчита винаги, защото политиката им не позволява да ви ограничават, за това като първи вариант , бих препоръчал точно тях. Качеството на обслужване е по-добро и ако не уцелите детски рожден ден, вероятността за успех е почти 100%.