По-малката злина, любовница или платена любов.

Каквото и да си говорим, няма мъж или жена, които да не са склони към изневяра, за съжаление това е неоспорим факт.На някои мъже и жени, това им се отдава много лесно. Няма значение, кой се сеща по –често, мъжете или жените, важното е , че се случва и то доста често.
Коя ли е по-малката злина? Да си намериш постоянен партньор с който да изневеряваш, или да използваш платени услуги за случая.И в двата случая в началото е много приятно, до момента в който не се появи леко чувство за вина.
Предимствата на постоянния партньор за изневяра са толкова, колкото и на платената любов, и в двата случая се получава това което се търси, освен в случаите когато изневярата е причинена заради труден самоконтрол, след поемането на неизвестно количество алкохол.

Изневярата, като явление е строго индивидуален процес и се възприема различно от различните хора, едно е сигурно, винаги когато настъпи крайната и фаза, резултата е много грозен за всички.По малка злина при изневярата не съществува, ако се случва, значи има причина, ако има причина, проблема е във всички участващи.
Независимо дали е моментно увлечение или лека забежка за една вечер, изневярата оставя гаден мирис. Този мирис остава винаги, няма такова нещо като „Простих ти за всички твои изневери” , винаги се помнят и винаги се изтъкват в най-неподходящия момент.Просто така са устроени нещата.
За да е най-приятно смърдящо за всички, най-добре е да не се изневерява.Когато решим, че търсим нещо ново и различно, просто да си го намерим и да предупредим всички за това, за да няма изненадани. И когато всички са наясно, да си продължим по пътя на чисто, без да оставяме смърдяща диря в живота на някой друг.
Ако е грешка, и не може да забравим стореното, по добре да си признаем и да си носим последствията, от колкото да живеем с мисълта, че всеки един момент, любимия ни човек може да разбере за това, и да го загубим за винаги.
За това, умната и внимавайте къде се събуждате .