Мъжко пазаруване.

Пазаруването е ежедневен процес, който е присъщ, предимно на женската част от човечеството, с течение на времето и еволюцията, в това отношение, жените са си изградили много добра стратегия, за да извършват пазаруването, по най –добрия възможен начин . На повечето жени им е заложено генетично да купуват възможно най – скъпите продукти и вещи .
Този основен елемент, заложен в женската психика, може и да се изтълкува, като позитив, но твърдението, че една жена може да направи определен мъж милионер, само ако преди това е бил милиардер си важи пълна сила, за съжаление.

Това женско качество, в действителност спасява мъжете от много дребни главоболя. Когато представител на мъжкия пол пазарува в хранителен магазин, колкото и рядко да се случва това, никога не би му дошло на ума, да се запаси или да потърси възможно най-здравата и качествена чантичка, за да може да транспортира спокойно и сигурно покупките.
Този недостатък в мъжкото мислене е способен да откаже мъжете от пазаруването, за много дълготраен период.Причината за това е, че почти винаги им се пада най-некачествената чантичка, и нищо не подозиращия обект от мъжки пол, просто е обречен да използва въображението си, по възможно най-добрия начин, за да измисли всички цветущи нецензурни изрази, когато на няколко крачки от магазина всички покупки се размажат по земната повърхност.
Повечето мъже не отделят огромно количество време, когато трябва да подновят някоя дреха или обувки, те просто влизат в първия подходящ магазин и си избират първото нещо , което им хареса. Няколко дни по-късно, те разбират, че не са имали голям късмет, за да попаднат на точния магазин, и дрехата която са си купили на идеалната цена за тях, просто се е разпаднала в пералнята.
Разбира се, има и много изключения, от тези твърдения, но като цяло когато един мъж трябва да пазарува, каквото и да било, приоритет номер едно е „Аз трябва да го купя” , без да се интересува от подробностите. Жените идеално допълват мъжкото пазаруване, стига да успеят да се контролират достатъчно добре, за да не го превземат изцяло.
Мили жени, дайте шанс на мъжете да пазаруват, те всъщност обичат да купуват разни неща, но не знаят как да избират най-правилните.Поне веднъж на обсебвайте мъжкото пазаруване, просто помагайте дискретно.