Трябва ли да с надуваш, когато притежаваш повече физическа красота от другите?

Твърде често се забелязват прекалено красиви хора по улиците на нашата мила страна.Това е просто прекрасно, на пръв поглед и погледнато отстрани.Но когато е налице, пряк контакт с някой прекалено красив физически човек, често се случва той да е с доста неприятно и отвратително поведение, което да е пълен антипод на външния му вид.
Тогава се получава леко разочарование от контакта с подобен човек, и даже в някои случаи, и то доста често, оставя гаден вкус.Защо трябва да се надуват, като са по-красиви от останалите, да не би да не ходят до кенефа, или никога не са повръщали.
Все пак всички са хора, и е нормално да се държат, като такива, не да се изтъкват и да натякват, колко много се отличават от останалата човешка маса, само защото притежават малко по добри черти на лицето и по стройна фигурка.Очаква се от човек, който е красив външно, да е и красив вътрешно, за съжаление това е много рядко срещано явление.

Оказва се, че колкото си по-красив, толкова по –негативни качества притежаваш, външните качества не могат да компенсират това , за това милите красиви хора да си помислят дали да се превърнат в надути балони и да се реят из висините или да си останат нормални хора, като всички останали, и да радват другите, не само с външния си вид.
Защото, разговора с една блондинка, би се променил значително, ако тя самата реши да промени вътрешния цвят на косата си.Разбира се примера няма за цел да омаловажи качествата на блондинките, които ще разберат написаното, но те си го знаят и без да им се обяснява.
За това мили красиви хора, дръжте се нормално и не се надувайте толкова, защото времето си минава, и идват бръчките и голямото шкембе, тогава вече ще стане интересно.