20 минути подарък .


Винаги има нещо за правене, даже събота и неделя, пак сме принудени да ставаме рано, за да може да завършим нормално всички ежедневни събития, за които не е останало време през седмицата.
Колкото повече рождени дни отминават, толкова повече задължения се събират и всичко започва да протича по навик.Без да искаме попадаме в един омагьосан режим на ежедневието и малко по малко забравяме колко в хубаво да спим до късно, без да се притесняваме, че нещо няма да се свърши.
Някои хора казват, че просто не могат да спят толкова много и трябва винаги да се събуждат рано, други смятат, че светът принадлежи на ранобудните и сигурно са прави, но понякога просто трябва да си подарим едни 20 минути преди да станем от сън, защото точно това мъничко блажено мързелуване ще ни накара да забавим темпото и да си спомним, че не живеем само да правим разни неща, които ни налага ежедневието, а живеем просто защото сме живи.

Имаме нужда от тези 20 минути и не трябва да забравяме да си ги подаряваме винаги, когато имаме тази възможност, даже ако не спим сами, може да ги подарим и на човека до нас. Тогава този малък подарък, ще стане още по-ценен и полезен защото ще е споделен, тези 20 минути ще са най-прекрасното начало на уникалния ден, който ни предстои да изживеем за пореден път.
Какво са 20 минути прекарани на спирка или 20 минути на някоя опашка, така или иначе губим много повече време в безполезни неща, а трябва да си подаряваме по 20 минути, които ще са само наши, без да се притесняваме, че някой ще ни ги вземе, без да се притесняваме, че ще изтекат бързо, без да се притесняваме, че ще закъснеем, без да се притесняваме, че имаме много неща за вършене. Без притеснения, защото са си само наши и може да правим с тях каквото си искаме.Не трябва да забравяме тези 20 минути никога, защото те са изгубения баланс между безгрижието на детството и ежедневието на възрастният.Подарявайте си ги винаги когато можете!