Епидемията С₂Н₅ОН.


Това е един от най разпространените пороци по целия свят.Но защо е толкова популярен?Причината се крие в лесната достъпност на средствата за извършването му и слабия самоконтрол на консуматора му.

Това е може би, ней вредния порок в сравнение с всички останали, по простата причина, че народната мъдрост, която гласи, че влечението към жените е до време, но пропиеш ли веднъж си остава за цял живот. Лошото последствие при някои консуматори на алкохол се изразява в оскъдния контрол на техните действия, в следствие на голямото освобождаване причинено от поглъщането на огнената вода.

Това е лошо, както за околните , така и за самия пияч . Не всеки може да се напие нормално и да си легне като пич.Пиянството протича различно, прави човека да изглежда смешен и жалък, когато не е спрял на време. Алкохола не е за всеки и трябва да се употребява с мярка и финес, но за да се случи това трябва да се придобие питателна култура, всеки е имал периоди в живота си, когато е бил подложен на изкушението на този порок, повечето хора се научават как да го контролират, или сами , или с помощта на съпругите си.

В този случай намесата на съпругите е напълно основателна и оправдана, когато те срита под масата и те погледне лошо, това е повече от показателно, че е време да се престане с надигането на чашката. И точно тук е момента да се направи компромис с мъжкото его, и да се престане с наливането, защото съпругата най-добре знае кога нещата заминават към освинване.
По простата причина, че е свикнала да бъде свидетел на повечето изцепки в следствие на алкохолния глад. В живота на мъжете, алкохола се приема по-различен начин, и може би това е причината те да са по-податливи на този порок.Тенденцията в нашата мила страна граничи с епидемия, мъжкото съсловие, независимо от възраст и социален статус масово се е отдало на консумацията на не ограничени количества алкохол, като смятат, че това ги прави по-мъжествени от колкото са.

Истината е, че просто се чувстват неуверени и уязвими, а алкохола ги освобождава от задръжките, което им дава нужната увереност за да общуват свободно с другия пол.Причините за алкохолно наквасване може да са много, за мъжете не е проблем да си ги измислят, само и само да се доберат до тайфата и пукницата, и да се откъснат за малко от натоварващото ежедневие. Проблема не е в алкохола като цяло, а в самите му консуматори, за да не ни завладее този порок, употребявайте с мярка,но не мярката да е по литър на вечер.