Сладкото пороче.


Най-финансово ощетяващия порок, може да се характеризира като склонност на един мъж да има взаимоотношения с повече от една жена, без останалите да подозират за това.Това не е толкова лошо за самия мъж, стига да може да си го позволи.

Но даже и да може да издържи на безбройните женски капризи, във всяко едно отношение, рано или късно просто ще рухне финансово.Този порок е един от най-развалящите и най-рискованите, защото не може да се практикува умерено, и когато семейни хора се занимават с него може да им коства доста.
В началото на младостта е доста полезен и примамлив, и ако се стартира с разочарование, това може да даде много добра предпоставка за развитието на останалите пороци, като алкохол.
Има хора, които просто не могат да спрат да харесват жените, това просто им е заложено природно, няма лошо ако не пречат на останалите и не са семейни, но в повечето случаи завършват в самота и неудовлетвореност.

Истината е, че склонността към пристрастяване към различни жени не е толкова лош порок ако наистина дадената персона изпитва необходимост от това и може да си го позволи е най прекрасното нещо за един мъж. Присъщ е предимно на мъжете, но по принцип и в обратния случай може да се счете за порок.

Когато една жена изпитва желание да бъде с различни мъже, заради обществените норми на поведение това се счита за нещо много по-различно от порок.Това може би е един вид дискриминация спрямо жените.Защо един мъж може да си позволи да контактува с различни жени , а когато една жена направи същото , само че с мъже , се счита за нещо много по-грешно и неправилно.

Този порок може да бъде контролиран и ограничен само от възрастта, но даже и тогава продължават палавите погледи и желанието за нова връзка.Това е един много труден порок, защото има много неизвестни по време на употребата му.И все пак е важно да се спомене за финал, че без значение от пола и възрастта, рано или късно, всеки майстор си намира майстора.