Мотивационно писмо за работа с бонуси.

Търся си работа, на която да мога да си гласувам бонуси,заплата може и да няма, искам да изразходвам от работното си време, за да планирам в какъв размер да са, и колко пъти годишно да ги получавам.

Нямам опит в тази насока, но бързо схващам, смятам светкавично, и мога да измисля поне десет адекватни причини, за да получа бонус. Мога да ги обясня и пред медиите, ако трябва. Отговорност нося, но в рамките на съответния бонус, понякога, когато е много тежка за носене, е възможно да избягам.

Ако се отворят свободни работни места, за длъжности, на които мога сам да си гласувам бонуси, съм най-подходящият кандидат, защото:

1.Когато л****то уцели вентилатора, мога да напусна без да вдигам много шум, и евентуално да се преместя на някоя работа с бонуси, която не е толкова очебийна.

 2.Когато трябва да се смята, мога да деля, на две, на три, на колкото е необходимо, само да не затормозвам работния процес, защото е важен, и не трябва да спира.Спре ли, работния процес, спират и бонусите.

3.Мога да направя така, че всички да са доволни, и да си трайкат, всеки обича да получава бонуси, даже и малки да са, но да са от сърце.

4.Аз мога да определя най-точно размера на бонуса, който заслужавам, и който заслужавате вие, и който заслужават те, защото ще го направя по нов и модерен начин, в основата на който стоят няколко много канонични фактора, базирайки се, на които, системата ми, никога не бърка. 

Фактор едно: Времето, от което се познаваме, е правопропорционално на размера на бонуса. 

Фактор две: Размера на длъжността, която заемате, изцяло определя размера на бонуса, а понякога и честотата на стимулирането през годината.

Фактор три: Лошото ми настроение , може да окаже пагубно въздействие, върху по-горните фактори.

Сигурен съм, че повечето хора са подходящи за позиции с бонуси, но е по-трудно да се намерят такива , които не са подходящи, а работата им да определя какъв бонус заслужават, и заслужават ли въобще някакъв, дано да се срещат още хора, които да не са подходящи за работа с бонуси, защото към момента, май нещата не отиват много към хубавото. Да се надяваме, че всичко ще се оправи, и всеки ще получи бонус, който заслужава.Бъдете здрави.