Всичките готини филми, или как се става телевизионен дебил .

Всичките филми могат да бъдат готини , за един човек, който се е превърнал в телевизионен дебил . Когато има филм , който не е изгледан, за един средно статистически телевизионен дебил това е събитие, което е равносилно на пиршество . 

Когато телевизионният дебил реши да гледа филми , нищо не е в състояние да го спре или да го накара да върши нещо друго , независимо от естеството на филмите и времето на денонощието . 

За да се превърне нормален човек , който обича да гледа телевизия и различни филми , в телевизионен дебил , той трябва да положи нужните усилия, които могат да го вкарат със сигурност в спокойният и безпроблемен свят на телевизионните дебили .

На първо място, всеки начинаещ телевизионен дебил трябва да започне с нещо лекичко и безпроблемно за гледане , което да го накара да загрее и да се отпусне . Изключително подходящи за случая са канонадата от турски сериали , които обстрелват нормалните хора, по всяко време , за начинаещ телевизионен дебил, турските сериали, са като предястието за английски джентълмен поканен на вечеря при кралицата . 
След като започне да следи една голяма част от тези изключително, невероятни творения на телевизионната индустрия, телевизионният дебил е вече готов да се подложи на нещо по –сериозно, което да затвърди желанието му, да се превърне в професионален телевизионен дебил . 
Най – подходящи за случая са различните чалга канали , които задължително трябва да се следят изкъсо, по възможност в допълнителен телевизор, който да има таймер, за да може да превключва автоматично, когато започва поредната „боза” .

Когато телевизионният дебил, комбинира чалгата с турските сериали, се получава една изключително уникална празнота във вътречерепното пространство, за да бъде съвършено празна, тази празнина трябва да се запълни с обилно количество треторазрядни филми, които могат да бъдат на различна тематика, но най – вече се препоръчват екшън филми и блудкави комедии, които да изкарат и последната ценна мисъл, която се е отложила в черепа на телевизионният дебил .

По този начин в главата на всеки телевизионен дебил ще се получи едно съвършено празно пространство, в което няма да има и вакум , просто няма да има нищо, празнота, черна дупка, нищо . Колкото и да Ви се иска да станете телевизионен дебил, щом сте стигнали до този абзац, значи имате желание за четене, което автоматично Ви имунизира, независимо, че всичко написано до тук са пълни глупости :) .

Щом имате желание за чете, вие никога не бихте могли да се превърнете в телевизионен дебил. Но това може и да е лошо, защото всичко ще е много по- лесно ако не се замисляме много, за разни неща, и поне за малко успеем да усетим онова съвършено чувство на празнота в главата, което могат да постигнат всички телевизионни дебили , толкова лесно.