Бисери за жени .

Бисери, които поставят въпроси .
В различните бисери за жени се крие една много специфична мъдрост, която не би могла да бъде оспорена по никакъв начин, даже и базирайки се на солидни обосновки, не бихме могли да измислим основателни аргументи , които да бъдат достойни да опровергаят следното твърдение :

"Пърхотът по главите на мъжете се дължи на разпадането на рогата им с течение на времето." 


В това токова кратко изречение, се крият толкова много въпроси. Въпреки че на пръв поглед може да се стори забавно , за повечето мъже, които имат пърхот остава въпроса „ Как да установя колко са били големи тези рога ?” .

Отговор на този въпрос може да се намери само и единствено в количеството на пърхота , колкото повече е, толкова по – големи са били рогата , за съжаление . Друг основен въпрос, който би могъл да възникне е „ Мъжете без пърхот, щастливци ли са ? „ . Отговор на този въпрос може да се намери по много лесен начин .

Разбира се, че не са щастливци, поради простата причина, че не знаят колко са им големи рогата, а когато научат, не им се появява пърхот, а направо образование, което наподобява това на носорозите .
-->
Всичко е в кръга на шегата, докато не стане истина.Шегувам се разбира се, но никой не е застрахован от изневяра . По- добре е ако се случват подобни неща, да ги знаем преди да се е появил пърхот .

Друг култов бисер, който може да създаде разнообразни въпроси, които да имат много отговори , и нито един да не е верен е :

„Не търси къде е истината в думите на жените – при тях всичко е по средата.”

Може да е вярно , но може и да не е, само жените знаят отговора, но със сигурност никога един нормален мъж не би разбрал, когото получи истински отговор. Това е така, защото отговорите могат да бъдат толкова много и толкова различни, че всички да са верни и всички да са по средата .

Трудно е да се каже, кой отговор би могъл да бъде верен , по-стратегически изгодно е да се изслушат всичките , много внимателно , след края да се приключи с кимване, в знак на разбирателство, и после всичко да си продължи, както е било. Това е временно решение на проблема, и със сигурност някой ден ще се наложи да намерите правилен отговор, дано до тогава всичко да е безпроблемно .

Заради един невероятен сезон, в който има от всичко хубаво по много, в това число и море, този бисер ще бъде много полезен за всички, които имат уникалната възможност да се съобразят с написаното :

Не вземай жена си на море! Това е все едно да си носиш пясък за плажа и вода за морето.”

За тези, които не могат, остава варианта да се радват на това, което са си избрали , плюс бира и мно-о-о-го слънце . Весело изкарване на морето, когато му дойде момента. Радвайте се на това, което имате, за да не получите пърхот, докато намирате правилният отговор, по пътя към морето .


Вашето забавно мнение е важно, за това не се притеснявайте да го споделите ...