Интересни филми - Топ 5

Има много различни филми,някои интересни други не чак толкова. Всеки има лична класация от интересни филми, които би изгледал винаги. Всичките класации , които съм виждал са подредени по най - различни критерии . Моята топ 5 класация на интересните филми ще бъде подредена в зависимост от настроението, в което съм.

Когато имам купчина от работа и ми предстоят много напрегнати часове бачкане, винаги си пускам нещо, което да ме вдъхнови и зареди, да ми покаже, че трудностите, които имам са нещо незначително в сравнение с проблемите, които има главния герой.

Номер едно за настройка за работа :   Изкуплението ШоушенкКогато искам да си създам малко весело настроение и да не мисля за нищо през целия филм. Търся нещо близо до нашата действителност, което повечето градски хора не забелязват, а навсякъде е толкова близо до всички. Съвсем спокойно може да се направи аналогия със истински герои на този филм и ефекта от него да е силен даже и когато се разхождаме.

Предложение номер две за забавление: Черна котка, бял котарак.


Има интересни филми, които може да се гледат много пъти и никога да не омръзват. Рядко съм настроен сантиментално, но когато искам се засиля в тази посока със сигурност бих си пуснал отново този филм.

Предложение номер три за сантиментална настройка: Легенди за страстта


Когато наистина искам да се забавлявам и да се откъсна от ежедневието със някой интересен филм, със сигурност бих си пуснал отново някой трилър или филм на ужасите . Ако наистина сте фен на този жанр няма как да пропуснете това предложението .
Предложението номер четири за истинско забавление : Седем


Когато искам да се ядосам или да изпадна в тежка депресия се настанявам удобно пред телевизора и си пускам новините .

Предложение номер пет за трайна депресия : Новините

Е, това беше моето топ пет за филми, които въздействат по различен начин . Разбира се има много и различни интересни филми, както и различни вкусове . Едно е сигурно със сигурност не бих гледал турски сериали .